Svátek duchů, vydlabaných dýní a strachu. Přesně to je vcelku oblíbený anglosaský svátek jménem Halloween a v mnoha hrách s nejrůznějšími událostmi se tomu jen stěží vyhneme. Overwatch 2 není výjimkou, a i přes nepovedený rozjezd v podobě dlouhých čekacích dob se můžeme těšit na vůbec první událost. A ne, nejedná se o znova využitý Junkenstein's Revenge... i když, možná trochu jo.

Už jen tři dny a do Overwatch 2 se podívá pokračování už několikrát omílaného eventu Junkenstein's Revenge. Celá akce se jmenuje Junkenstein's Revenge: Wrath of the Bride a zdá se, že tentokrát Junkrata v roli hlavního antagonisty vystřídá Sombra. Podle prezidenta společnosti Blizzard Mikea Ybarry bude událost představovat zcela nový herní režim.

Přesné informace, co vše se bude dít, sice stále nemáme, ale rozhodně se to neobejde bez nových skinů. Už nyní bylo možné spatřit halloweensky lazené skiny na Kiriko, Sojourn a Junker Queen. Rozhodně by se ale nemělo jednat o kopírku, tedy, pokud můžeme věřit tomu, co prezident Blizzardu napsal na Twitter:

Halloweenská událost v Overwatch 2 představuje zcela nový herní režim. Je to pokračování Junkensteinovy pomsty.

Během události, která začíná 25. 10., hráči budou moc získat legendární reaper skin Cursed Captain a Health Pack Weapon Charm zdarma. Zbývá jen zjistit, jestli letošní event bude v něčem jiný než ty předchozí v prvním Overwatch.

Také máme dobrou zprávu pro všechny, co si chtějí v Overwatch 2 zahrát za Bastiona. Ten 10. 10. ze hry zmizel kvůli sérii chyb, které způsobovaly, že jeho ultimátní schopnost nabízela neomezené množství výstřelů. Vývojáři už ale chybu opravili a Jon Spector z obchodního oddělení Overwatche oznámil, že se Bastion do hry vrátí 25. 10.

Podobnou chybou trpěl i Torbjorn. Opraven byl už 25. 9. Za něj ale bylo možné i přesto hrát v rychlých zápasech, nikoli však v soutěžních.

Ještě vám dlužíme jednu zprávu. Nedávno se Blizzard pochlubil, že si Overwatch 2 během prvních 10 dnů zahrálo více než 25 milionů hráčů. Hra je zdarma dostupná na PC, posledních dvou generacích konzolích PlayStation a Xbox a Nintendu Switch.