Sobota odstartovala Guerrilla Collective 3 s přehlídkou zajímavých i méně zajímavých her od nezávislých vývojářů. Tak se na to pojďme podívat:

Překvapení, na PlayStation 5 a Xbox Series X/S vyšla steelpunková first-person survival hororová akce Industria, která je od loňského léta dostupná na PC. Hra je zasazena do alternativního verze studené války. Odehrává v roce 1989 v Berlíně, krátce před pádem zdi.

To survival horor Daymare 1994: Sandcastle se pochlubil úplně novým gameplay trailerem, abychom si o něm mohli udělat lepší představu. Jak víme z dřívějška půjde o prequel a je nadále inspirován druhým dílem série Resident Evil.

Přesouváme se k first-person střílečce Boundary, která zaujme tím, že se odehrává ve vesmíru, v nulové gravitaci kolem vesmírných lodí a v nich. Vývoj trvá déle, než bylo původně plánováno, ale konečně by letos v létě měla začít beta. Zaregistrovat se můžete už dnes na oficiálních stránkách.

Hardcore RPG akce Alaloth: Champions of The Four Kingdoms, která je inspirovaná klasikami jako Baldur's Gate a Pillars of Eternity, se dostane do předběžného přístupu 30. 6. letošního roku na Steamu a GOG.

The Fridge is Red zaujme svým zpracováním. Dle tvůrců půjde o bizarní sbírku psychologických hororů, které jsou poctou prvnímu PlayStationu. Z toho důvodu taková grafika. Pokud vás tento projekt zaujal, na Steamu je k vyzkoušení demo.

Arkanoid: Eternal Battle vyjde v říjnu tohoto roku ve verzích pro PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC.

Signalis je zvláštní survival horor ze staré školy. Při hledání ztraceného partnera se hlavní hrdinka dostane do futuristického světa Elster, kde na ni čekají děsivá tajemství, náročné hádanky a noční můry. Titul vyjde 27. 10. na PC, PlayStation a Xbox. Navíc hra bude v den vydání v Game Passu.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge se připomíná. Hra vyjde už 16. 6. na PC, PlayStation, Xbox a Switch.

Zbytek už jen formou videa: