Dnes se nám tu sešli superhrdinové ze dvou stájí. Nejprve se podíváme do světa DC, kde se odehrává akční adventura Gotham Knights, která v novém videu předvádí schopnosti Robina.

Tim Drake je sice nejmladším členem netopýří rodiny, ale je také nejchytřejší a v logickém uvažování se mu nikdo nevyrovná. Skutečně věří v Batmanovo poslání. Ne kvůli jeho osobním tragédiím, ale z přesvědčení, že Gotham potřebuje hrdinu. Batman byl jeho mentorem, který ztělesňoval ideál muže, jímž se Tim chce jednou stát, stojí v popisu postavy na oficiálních stránkách hry.

Při soubojích s protivníky se Robin spoléhá na své speciální roztažitelné obušky a kradmý pohyb. Vývojáři zase poznamenávají, že Tim Drake má znalosti a dovednosti v oblasti behaviorálních věd a psychologického boje, takže je schopen zvládnout jakýkoliv úkol.

Další výhodou Robina je možnost teleportovat se pomocí vybavení Ligy spravedlnosti. Díky tomu se může rychle pohybovat po bitevním poli a překvapit protivníky. Co mu chybí na zkušenostech, dohání přirozenou inteligencí, detektivními schopnostmi, které jsou na úrovni, ne-li dokonce lepší než Batman sám.

Gotham Knights vyjdou 25. 10. tohoto roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One byly zrušeny.

To v Marvel’s Avengers si můžete zahrát za Mocného Thora, kterého představuje Jane Fosterová. Nová superhrdinka je k dispozici skrz aktualizaci s číslem 2.5.

Přes šest minut dlouhý gameplay trailer se věnuje právě nové postavě a ukazuje, jak se za Mighty Thora hraje. Měli byste vědět, že Mighty Thor je v příběhu verze Thora z jiné dimenze. Mjolnir se naučila používat při sledování Thora v akci. Oproti němu má několik vlastních pohybů.

Video také odhaluje historii Jane Fosterové jako lékařky, jež byla známý svými schopnostmi, ale i soucitem.