Na nové obrázky, které jsme vám dnes přinesli, navazujeme gameplay ukázkami. Jde o oficiální útržky, na nichž si prohlédneme boj s nebezpečnými roboty i krásný a detailní svět. Spoilerů se bát nemusíte, a navíc si ověříte, jak bude hra vypadat na konzoli PlayStation 4 Pro.

První dvě videa ukazují boj proti strojům připomínajícím divoké nosorožce, zatímco třetí video prezentuje krásný a detailní svět. Z PS4 Pro verze pochází také čtveřice nových obrázků.

Než se na vše detailněji podíváme, tak došlo ještě k jednomu oznámení. Vývoj Horizon Forbidden West oficiálně skončil.

AUTENTICKÝ ŽIVOUCÍ SVĚT NA KONZOLÍCH PS5 A PS

„V uplynulých měsících jsme vám ukázali výběr našich zbrusu nových strojů v akci, stejně jako některé lokace a osady kmenů obývajících svět Horizonu, vše zachycené na konzoli PS5. Dnes se poprvé podíváte na ukázky, které jsme zachytili na konzoli PS4 Pro,“ píše zástupce Guerrilla Games.

Vzpomínáte si na Bristlebacky, které tvůrci ukázali v oznamovacím traileru? Jsou důstojným protivníkem, zejména pokud jsou ve stádech, jak se s nimi setkáváme v tomto klipu.  

Clamberjaws jsou nebezpečně mrštní nepřátelé, kteří vás budou držet ve střehu po celou dobu boje. Podívejte se, co můžete očekávat, až na ně v divočině narazíte.

Kmen Utaru má svůj domov v Plainsongu, ačkoli země, kde žije, byla silně zasažena záhadnou rudou nákazou. V tomto klipu se podíváme na jejich způsob života v masivních doškových přístřešcích postavených na vrcholcích radarových antén starého světa - klidných i obranyschopných.

NOVÉ OBRÁZKY Z PS4 PRO VERZE

Horizon Forbidden West vyjde 18. 2. 2022 s českými titulky na PlayStation 5 a PlayStation 4.