Že kompletní edice hry Zaklínač 3: Divoký hon vyjde koncem ledna ve fyzické podobě pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S, to už víme dlouho. Teď CD Projekt RED konečně upřesnil, kdy se tak stane.

Edici hry s dvojicí velkých příběhových rozšíření (Srdce z kamene a O víně a krvi) a dalšími aktualizacemi si zájemci budou moci koupit od 26. 1. 2023. Dostupná bude v Evropě, Severní Americe a vybraných, blíže nespecifikovaných teritoriích. Cena by měla být 40 eur. Pro český trh zatím upřesněna nebyla.

Dosud bohužel nic nenasvědčuje tomu, že kompletní edice Zaklínače 3 by měla ve fyzické podobě obsahovat nějaký další materiál, třeba mapu, samolepky apod.

Už dříve obdržely verze pro PS4 a Xbox One bezplatnou aktualizaci s vylepšením pro současnou generaci konzolí. Polské studio vylepšilo grafickou stránku, přidalo režim Performance s možností hrát při 60 snímcích za sekundu, Ray Tracing, rychlejší načítání a další.

Součástí aktualizace jsou také nové předměty a úkol inspirovaný seriálem Zaklínač od Netflixu. Dále komunitní modifikace, nová kamera, fotografický režim a jiné novinky.

Samozřejmě nebudou chybět české titulky. Celkem se můžete těšit na více než 100 hodin dobrodružství v rozsáhlém otevřeném světě základní hry a dalších 50 hodin v expanzích.

„Jsi Geralt z Rivie, nájemný zabiják příšer. Před tebou stojí válkou zpustošený a příšerami zamořený kontinent, který můžeš svobodně objevovat. Tvá aktuální zakázka? Najít Ciri – Dítě proroctví, živoucí zbraň, která dokáže změnit tvář světa,“ dodává tisková zpráva.

Netřeba psát, že Zaklínač 3 je považován za jedno z nejlepších akční RPG. A pokud ho náhodou ještě nemáte, tak směle do toho.