Oblíbená zemědělská simulace Farming Simulator 22 se dnes rozšířila o Premium Expansion, zatímco nové hráče do relaxační série láká ucelená Premium Edition s nepřeberným množstvím obsahu. Ani tady nechybí české titulky.

Premium Expansion přináší nové prostředí středoevropského regionu inspirované zeměmi jako Česká republika a Polsko. Malebná krajina v okolí odlehlé vesnice nabízí úrodnou půdu vhodnou pro pěstování nové zeleniny: mrkve, pastináku a červené čepy. Celkem tak můžete ve Farming Simulatoru 22 pěstovat 20 různých plodin.

„Tyto zdravé kořenové plodiny rostou v řádcích a vyžadují speciální vybavení – například samohybný sklízecí stroj ZKIV od společnosti Dewulf. Nové výrobní řetězce umožňují zpracování zeleniny do výživných polévek a konzerv. Novinkou mezi produkty jsou také bramborové lupínky,“ uvádí tisková zpráva.

Nejen kvůli nové zeleniny se garáž rozšiřuje o více než 35 vozidel a strojů. V sérii se poprvé objevují značky Dewulf, Gorenc, Agrio, WIFO a další vybavení od výrobců jako BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland a SaMASZ.

„Připravte si půdu pro pěstování zeleniny pomocí půdních fréz GRIMME GF 400 a GF 800, zasaďte plodiny se stroji z řady Kverneland Miniair Nova a skliďte je samohybnými a taženými kombajny Dewulf. A na závěr se o transport postará technika značky WIFO,“ dočteme se dále v tiskové zprávě.

Pokud Farming Simulator 22 ještě nemáte, tak od dnešního dne si můžete pro počítače a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox koupit Premium Edition. Ta obsahuje základní hru, sedm oficiálních balíčků obsahu a dvě velká rozšíření. Kromě Premium Expansion je součástí Platinum Expansion se zaměřením na lesnictví, které do série přineslo značku Volvo a obsahuje mnoho dalších značek, herních mechanismů, novou mapu a další prvky.