Tisíce palců dolu u včera zveřejněného prvního traileru na Ghost Recon Frontline dokládají, že zájem o další battle royale moc není. To ale Ubisoftu nevadí a potichoučku zřejmě chystá další překvapení.

Na bedně na začátku příběhu Far Cry 6 se nachází QR kód. Po naskenování tohoto kódu mobilním telefonem se dostaneme na šestisekundové video, které ukazuje buben revolveru v kreslené podobě.

Nejdůležitější ve videu je ale mapa se třemi šipkami. Ty podle teorie YouTubera JorRaptora mají představovat hráče, zatímco mapa samotná evokuje Far Cry 4. K tomu se přidávají značky různých zvířat (označují, kde je najdete).

Jako poslední přichází scéna, v níž obrněné zvíře zaútočí na člověka a následuje střelba a krev stříkající po mapě. Tady je důležité poznamenat, že otevřený svět v předchozích dílech Far Cry podporoval pouze dva hráče. Ubisoft skrz video může naznačovat rozšíření Far Cry 6, případně multiplayerový spin-off. Jedno, nebo druhé by mohlo být zasazeno do různých částí světa série Far Cry. Samozřejmě se spekuluje o battle royale.

Far Cry 6 vyjde 7. 10. tohoto roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.