Sony vybrala a oznámila hry, které si budou moci v dalším měsíci do své digitální knihovničky přidat předplatitelé PlayStation Plus. „Zdarma“ bude úplná novinka z kouzelnického světa Harryho Pottera, temná plošinovka a baseball.

Někdo bude mít radost, jiný bude nadávat, tak to bylo je a pravděpodobně i bude. Předplatitelé PS Plus mohou mít v prvním měsíci nového školního roku radost z Harry Potter: Quidditch Champions. Na PS5 a PS4 si budete moci užít famfrpál v singleplayeru i online kooperaci.

Doplňuje ho temná až hororová plošinovka Little Nightmares 2 (PS5 a PS4), ve které pokračuje příběh mladého chlapce Mona uvězněného ve světě pokrouceném zlým vysíláním. Společně s novou kamarádkou jménem Six se vydá odhalit zdroj onoho vysílání.

Třetí hrou je loňské MLB The Show 24 pro PlayStation 5 a PS4. Vystřílet si můžete homerun, zažít rozhodující momenty, stát se legendou a prožít své baseballové sny. Jo, u nás je tenhle sport spíše okrajový, ale třeba vás bude bavit.

Všechny tři hry budou pro PS Plus Essential, Extra a Premium dostupné od 3. 9. 2024. Na jejich přidání do knihovny budete mít čas do 30. 9. 2024.

Připomínáme, že do aktivace nové nabídky můžete mít ty ze současné, tedy LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy's: Security Breach a Ender Lilies: Quietus of the Knights. Více tady.