Názory na Expeditions: A MudRunner Game jsou veskrze pozitivní (ty naše tady). Panuje ale zmatek kolem kooperace, která je hlavní součástí oblíbeného SnowRunnera. Naštěstí komunitní manažer vše vysvětlil.

Expeditions: A MudRunner Game bude mít kooperativní režim. Přidá ho bezplatná aktualizace několik měsíců po vydání hry. Vývojáři ze studia Saber Interactive si dávají více času, aby multiplayer vypilovali.

„Kooperace je důležitou funkcí jak pro veterány, tak pro nováčky v MudRunneru. Proto chceme, aby byl zážitek z multiplayeru v Expeditions co nejlépe vypilovaný, což znamená, že si na to vyhradíme několik měsíců navíc,“ uvedl komunitní manažer na fóru vydavatelské společnosti Focus Entertainment.

Ten také potvrdil plán na několik zajímavých aktualizací. Podrobnosti se teprve dozvíme. Rozšíření může probíhat ve formě nových vozidel, expedic i regionů. SnowRunner dostává placený a bezplatný obsah.

Expeditions: A MudRunner Game vyjde 5. 3. 2024 na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Ve hře budou české titulky a zájemci si mohou koupit fyzickou edici.