Květen/máj bude chudší o další titul. Studio Amplitude odkládá Endless Dungeon z 18. 5. až na 19. 10. letošního roku. Důvodem je snaha hru vypilovat a zohlednit kritiků fanoušků a novinářů, kteří si ji mohli zahrát. Tým bude pracovat na vylepšeních, včetně vyvážení, metaprogrese, nástupu do hry a celkového vyladění, aby pro hráče vytvořil dokonalý zážitek kombinující rogue-lite, taktickou akci a tower defense.

Předčasný přístup bude k dispozici od 17. 10. pro hráče, kteří si objednají digitální Last Wish edici. Ta bude dostupná pro PC, PlayStation 4/5, Xbox One i Xbox Series X/S. Naopak verze pro Nintendo Switch nemá ještě datum vydání stanoveno, má být včas oznámeno.

Endless Dungeon je nástupce Dungeon of the Endless. Sestavíte si svou skupinu hrdinů, ponoříte se do nedávno opuštěné vesmírné stanice a budete chránit svůj krystal před nekonečnými vlnami příšer a záhad. V opačném případě zemřete. Pozitivní je, že této výzvě nemusíte čelit sami, ale můžete se do dobrodružství pustit v kooperaci pro 3 hráče.

„Může se to zdát těžké, ale uspokojí vás, když se pokaždé dostanete o kousek dál, odemknete nové zbraně, hrdiny a zjistíte tajemství černé magie, která vás při každé smrti vrací zpět...“ jsou přesvědčeni autoři.

Naše dojmy z hraní Endless Dungeon