Vedení Electronic Arts prozradilo, co od nich můžete očekávat v příštím fiskálním roce. V období od dubna 2022 do března 2023 chtějí vydat nový díl Need for Speed od studia Criterion Games a tři až čtyři neoznámené tituly. V EA očekávají, že v nadcházejícím fiskálním roce budou mít vyšší příjmy než v tom předchozím, což signalizuje příchod velkých a očekávaných projektů.

Mezi tyto tituly se pravděpodobně zařadí nejen NFS, ale také Skate 4, Star Wars Jedi Fallen Order 2, FIFA 23, Madden NFL 23 a Apex Legend Mobile. Zapomenout nemůžeme ani na komplexní remake hororu Dead Space.

Co se týče budoucnosti, společnost chce nabídnout hráčům další díly ze svých oblíbených značek. Mezi ně patří hry od BioWare a série Need for Speed, The Sims, Skate nebo Dead Space.

Když je řeč o Skate 4, tak vývojáři chtějí přinést hru, do níž hráči budou moci vytvářet vlastní obsah. Finanční ředitel Blake Jorgensen uvedl, že skateboardingová značka se velmi brzy vrátí. To naznačuje, že by měla vyjít v letošním roce.

Odpůrci NFT budou mít radost, dle generálního ředitele Andrewa Wilsona se EA na tuhle novinku nesoustředí.