Ve čtvrtek Techland po necelých dvou letech znovu ukázal Dying Light 2 a prozradil spoustu zajímavých informací, které jsme vám detailně servírovali v našem předešlém článku. Na povrch se postupně dostávají další střípky.

Polské studio aktualizovalo produktovou stránku Dying Light 2: Stay Human na Microsoft Store, kde uvádí podporu technologie ray tracing i kooperativní cross-play na konzolích Xbox. U ratingové agentury ESRB byla hra klasifikována jako Mature a také zmiňuje cross-play. Vypadá to, že bude na všech platformách.

Přečtěte si také: Dying Light 2: Stay Human se v nových záběrech jen blýská. Čeština potvrzena

Co se velikosti titulu týče, celková velikost by měla být kolem 60 GB. Na druhou stranu se musíme připravit na mikrotransakce, pravděpodobně budou souviset s nákupem skinů a dalších kosmetických předmětů.

Techland má v plánu Dying Light 2: Stay Human dlouhodobě podporovat a postupně hru rozšiřovat, stejně jako původní Dying Light, které i dnes dostává nový obsah. Vše začne 7. 12. 2021, kdy vyjde na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Chcete-li se dozvědět více o otevřeném světě, odkážu vás na náš detailní článek.