Nejnovějším hrdinou traileru je nekromant. Blizzard se po představení předchozích tříd dostal k vyvolávání kostlivců a mágů, kteří za vás budou v Diablu 4 bojovat a vy budete máchat obrovskou kosou. Stejně tak můžete nechat explodovat mrtvoly a vrhat kostěné projektily na nepřátele.

Ve veřejné betě měl Necromancer oproti ostatním výhodu a byl lepším zabijákem. To chce Blizzard mírně změnit a optimalizovat výkony jednotlivých hrdinů v Diablu 4, které vyjde 6. 6. tohoto roku (dražší edice o čtyři dny dříve) na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.

Závěrečný veřejný test proběhne od 12. do 14. 5. na všech platformách. V plné verzi se pak můžete těšit na více než 150 hodin obsahu. Zatím se podívejte na představení dalších tříd:

Na vše totiž hezky navazuje delší video, ve kterém se Blizzard podrobně věnoval svobodě přizpůsobení pro každou třídu. Změnit můžete vzhled postavy, dovednosti a vybavení. Je pouze na vás, na které konkrétní útoky dané třídy se zaměříte a jaké schopnosti budete vylepšovat.