Pokud v Diablu vyhledáváte spíše přímý konfrontaci a chcete si to s těmi všemi monstry vyřídit hezky tváří v tvář, tak jste jistě ohrnovali nos nad trailery představující detailněji všestrannou tulačku (třídu Rogue) a ničivou sílu čarodějky (Sorcerer) s blesky, ohněm a ledem. Pro vás je přece jako dělaný drsný barbar. A právě toho nám konečně Blizzard ukazuje ve vší kráse.

Jak jste zvyklí z předešlých výprav, tak barbar v Diablu 4 bude v boji využívat především svou neuvěřitelnou sílu. Fanoušci si všimli, že v tomhle videu ho vývojáři vytvořili ve stylu, jenž se dost podobá Kratovi z God of War. Také jste toho názoru?

Zítra v devět večer nás čeká stream věnovaný endgame obsahu Diabla 4. Generální manažer série Rod Fergusson láká ještě na speciální oznámení týkající se této hry. Přenos bude trvat 90 minut a dozvíme se i poznatky z bety týkající se tříd a dungeonů.

Diablo 4 vyjde 6. 6. 2023 na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Včera bylo oznámeno, že je hra po vývojové stránce dokončena, takže odklad by už hrozit neměl.