Před zahájením plánované bety zveřejnil Blizzardu dvě videa zaměřené na filmečky z prvního a druhého aktu Diabla 2. Vývojáři ikonické filmečky z původní hry zmodernizovali. Jak si můžete ověřit, v remasteru nazvaném Diablo 2: Resurrected budou vypadat skvěle.

Na první pohled je vidět obrovské zlepšení oproti filmečkům z roku 2000. Všimnete si jiného nasvícení a dalších efektů, které dotvářejí atmosféru. Nemluvě o úrovni detailů modelů postav. Na první video se podívejte nahoře, druhé je tady:

Zítra, 13. 8., bude spuštěna beta pro ty, kteří si Diablo 2: Resurrected předobjednali. Veřejná beta bude dostupná od 20. 8. pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Pro Nintendo Switch beta nebude. Plná verze dorazí 23. 9. 2021.

Dozvěděli jsme se ještě o jedné oblíbené funkci, kterou bude Diablo 2: Resurrected postrádat. Hráči bohužel nemohou počítat s TCP/IP multiplayerem. Podle Blizzardu představuje tato možnost bezpečnostní rizika. Z toho důvodu nebude připojení přes LAN nebo jiné peer-to-peer připojení možné. Multiplayer bude vyžadovat připojení na servery Blizzardu. Přitom na začátku letošního roku Blizzard tvrdil, že Diablo 2: Resurrected umožní TCP/IP.