Fanoušci hry Cyberpunk 2077 netrpělivě čekají na další velký patch, který vylepší její stav. Během dnešního dne jste si mohli na různých stránkách všimnout článků naznačující, že vydání aktualizace je na spadnutí. Podle CD Projektu RED tomu ale tak není.

Co se stalo? Na různých sociálních platformách, například na Instagramu a YouTube, se od včerejšího dne zobrazují upoutávky na Cyberpunk 2077. V reklamě se mluví o dosud největší aktualizaci, stejně tak o tom, že se kromě ní chystá mnohem více. Fanoušci proto očekávali v brzké době patch 1.3.

Přečtěte si také: CD Projekt Red tvrdí, že Cyberpunk 2077 dosáhl „uspokojivé úrovně“

Na dotaz redakce polského Eurogameru mluvčí CD Projektu RED vysvětlil, že videa jsou součástí marketingové kampaně, jež má hráčům připomenout patch 1.2 a možnost si Cyberpunk 2077 pro PC, Xbox a PlayStation koupit.

Tahle marketingová kampaň se ale moc nepovedla. Aktualizace 1.2 byla vydána již koncem března. Více než tři měsíce po jejím uvedení jsou reklamy matoucí. Zejména pro fanoušky, kteří čekají na další velkou opravu.

V současné době nevíme, kdy bude patch 1.3 vydán. CD Projekt RED vzkázal, že informace se včas dozvíme na oficiálních stránkách hry.

CD PROJEKT RED VANCOUVER OFICIÁLNĚ

CD Projekt dnes potvrdil podpis smlouvy s kanadským studiem Digital Scapes. Kanadský tým s polskou společností spolupracuje již více než tři roky a nyní se mění na CD Projekt RED Vancouver.

O záměru informoval CD Projekt v březnu letošního roku. Nyní je vše podepsáno a prezident CD Projektu, Adam Kiciński, je potěšen dokončením transakce.

„Zkušený tým Digital Scapes nám dává pevný základ pro vybudování mnohem většího týmu CD Projekt RED Vancouver,“ uvedl Kiciński.

„Digital Scapes jsou naším důvěryhodným partnerem, se kterým intenzivně spolupracujeme již více než tři roky. Oceňujeme zejména jejich odborné znalosti v oblasti technologií - plánujeme společně prohloubit naše kompetence v této oblasti, což přispěje ke zlepšení řady výrobních procesů a rozvoji CD Projektu RED,“ dodal Adam Badowski, šéf CD Projektu RED.

V Digital Scapes se specializují na herní design, programování a animace. Zkušenosti mají se všemi platformami. Firma byla založena v roce 2012 lidmi ze studií BioWare, Radical Entertainment a Relic.