V pondělí se CD Projekt RED omluvil za stav Cyberpunku 2077 - zejména na konzolích PlayStation 4 a Xbox One je spousta chyb a technických problémů - a slíbil, že v nadcházejících sedmi dnech vyjde dalších patch.

Uplynulo několik dnů a my už možná víme, kdy přesně aktualizace dorazí. Americkému obchodu GameStop dle všeho unikl interní e-mail, v němž jsou zaměstnanci informováni, že patch vyjde v pondělí 21. prosince/decembra. Má jít o důležitou aktualizaci, která by měla vyřešit mnoho problémů.

„Následující zprávu přinášíme jménem našeho partnera. Společnost CD Projekt RED vydá 21. 12. patch, který by měl vyřešit mnoho problémů a obav zákazníků ohledně Cyberpunku 2077. V případě, že zákazníci budou stále nespokojeni a chtěli by vrátit hru, měli by poslat e-mail na adresu helpmerefund@cdprojektred.com a obdrží pokyny přímo od CDPR týkající se vrácení peněz. Kompletní zprávu od CDPR najdou zákazníci Cyberpunku 2077 na https://en.cdprojektred.com/news/important-update/,“ má být uvedeno v interním e-mailu.

Tímto patchem oprava Cyberpunku 2077 neskončí. Další velká aktualizace vyjde v lednu/januári a druhá v únoru/februári. „Společně by měly opravit většinu výrazných problémů, se kterými se hráči potýkají na staré generaci konzolí. O obsahu každého patche vás budeme informovat ještě před vydáním. Sice díky nim hra na staré generaci nebude vypadat tak jako na špičkových PC nebo nových konzolích, ale bude se jim podobat víc než teď,“ psali v pondělí představitelé polského studia.

Pravidelné aktualizace jsou v plánu také pro PC.