Vývojářský tým, který stojí za zajímavou hříčkou Cult of the Lamb se pochlubil s velmi zajímavým designem pro PS5 ovladače. Beránčí rouno, krásné vodorovné zorničky na páčkách, barevné runy na tlačítkách a temné oko střežící touchpad. No, kdo by takový ovladač nechtěl.

Ačkoli samotné prvky vypadají roztomile a určitě jsou příjemné na dotyk, samotné vzezření je lehce znepokojující. A to je přesně ten správný dojem, který byste z něj měli dostat. Bohužel, pro případné zájemce máme špatné zprávy. Nejedná se o žádný prodejný merch.

Tyhle ovladače speciálně vyrobili tvůrci z We Are Robots na oslavu vydání hry, a kdo by o ně doopravdy měl zájem, může se zúčastnit nadcházejících akcí, kde se budou rozdávat.

V Cult of the Lamb se vžijete do role malého beránka, který vede děsivý kult. Hra je rozdělena mezi akční RPG, ve kterém bojujete proti nepřátelským kultům, a správu vesnice složené z vašich stoupenců. Můžete bojovat s vůdci konkurenčních kultů, kázat pravdu a obětovat své spolubratry. Hra vychází dnes pro PC, Nintendo Switch, Xbox a PlayStation.