Spolupráce mezi různými hrami je v herním světě poměrně dost populární, zdárným příkladem je toho například Fortnite. V případě prezentace, kterou si pro nás připravil Ubisoft, jsme se dočkali hned tří různých spolupráci. Konkrétně ve hrách Brawlhalla, Roller Champions a Riders Republic.

Brawlhalla opět popadá dech a tentokrát si šílené mlácení, souboje a hromadu zábavy užijete skrze nově oznámenou událost Halo: Combat Evolved. Ta přinese do tohoto bojového guláše Master Chiefa a Arbitera. Vše započalo 12. 6.

Pokud jste už na Roller Champions zapomněli, tak se můžete ohlédnout zpět na naši recenzi. Jedná se o šílený nelítostný souboj na kolečkových bruslích a nyní tahle vřava dostane nový nádech. Na novém Tokyo-to skateparku přifrčí spolupráce s Jet Set Radio27. 6. tohoto roku. Namažte kolečka a vyrazte do ringu vyhrát všechny zápasy. Těšit se můžete na nové postavy, akce a zábavné zápasy. Hru lze hrát zdarma.

A jestli chcete trochu té reálnější sportovní akce s pořádnými držkopády, tak se už teď můžete těšit na Riders Republic. S osmou sezónou do hry zamíří dodatek, který paletu extrémních sportů rozšiřuje právě o skateboarding.

Nejen, že si budete užívat nových prostředí a využívat vaše sportovní kreace k tomu, abyste získali co nejvyšší skóre, ale také zažijete reálný zážitek. Hra vám totiž nebude opravovat každou otočku nebo špatný výskok, nýbrž vás nechá se v tom pěkně vymáchat a vy se budete muset dopracovat k řádné formě, fyzičce a vše se pěkně naučit.

Období sketování začne 26. 9. a využít jej můžete jako přípravu na očekávaný Skate od EA. Hra Riders Republic již dříve vyšla na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC.