Dnes se PC hráči dočkali dalšího hotfixu pro Cybepunk 2077, tentokrát s označením 1. 12. Jedná se o druhou menší aktualizaci, která do hry dorazila po velkém lednovém patchi. Ten s sebou přinesl jistý problém v rámci hlavní mise Down on the Street (v češtině Staří známí), ve které jste nemohli pokecat s Takemurou, a tak bylo nemožné pokračovat dál.

Na tenhle bug ale CD Projekt RED rychle zareagoval a během pár dní vyšel hotfix 1. 11, který vše opravil. A ještě, než nám vývojáři doručí patch 1. 2, jenž bude stejně velký jako ten lednový a dorazí v průběhu tohoto měsíce, dočkali jsme se další menší aktualizace.

Ta řeší chybu v zabezpečení, kterou šlo využít jako součást vzdáleného spuštění kódu, a to včetně uložených souborů. Byl tedy opraven problém, který se týkal přetékání bufferů, a odstraněny či nahrazeny byly non-ASLR DLL.

Pokud by vás zajímalo více ohledně Cyberpunku 2077, nedávno došlo k plné podpoře modifikací a v tuhle chvíli už najdete mraky modů, které si můžete do hry přidat. Navíc také můžete mrknout, jak se vyvíjela postava Johnnyho Silverhanda nebo hodit očkem po prvních informacích ohledně multiplayeru.

Cyberpunk 2077 vyšel na PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia. Ve hře navíc najdete českou lokalizaci a díky zpětné kompatibilitě si hru užijete na konzolích nové generace.