Activision bez většího oznámení odložil start první sezóny Call of Duty: Vanguard a spuštění nové mapy Call of Duty: Warzone. Naštěstí pro hráče nejde o dlouhý odklad. Na obojí si hráči počkají o týden déle.

Původně se plánovala, že pacifická mapa Caldera bude vydána 2. 12. 2021 pro majitele Vanguard a o den později pro všechny ostatní. Nyní na novou mapu dostanou hráči Vanguard přístup od 8. 12., všichni ostatní od 9. 12. 2021.

V těchto dnech dojde k přejmenování Call of Duty: Warzone na Call of Duty: Warzone Pacific. Kromě mapy zasazené do Pacifiku v období druhé světové války dojde také na zbraně a vybavení z této doby. Očekávají se také nová vozidla.

V rámci první sezóny v Call of Duty: Vanguard dojde na nové mapy a módy. Přidají se nové zbraně a vybavení, stejně tak další obsah do zombies režimu.

Konkrétní důvody odkladu jsme se nedozvěděli, předpokládá se, že vývojáři potřebují trochu více času. Možná za to může zmatek ve společnosti Activision Blizzard. Už více než 1700 zaměstnanců podepsalo petici vyzývající Bobbyho Koticka k rezignaci v návaznosti na to, že generální ředitel společnosti věděl o obtěžování uvnitř firmy. Více jsme napsali zde.