Studio Treyarch odhalilo první novou mapu do Zombies módu Call of Duty: Black Ops Cold War. Pokračování příběhu z polské oblasti Die Maschine zavede hráče hluboko do vietnamské džungle, kde budou bojovat proti nemrtvým.

Trailer (úplně nahoře) ukazuje malou skupinu vojáků speciálních sil, kteří jsou portálem Dark Aether přeneseni do světa zombíků. Zdá se, že mapa bude docela rozsáhlá a zahrne menší vojenské základny. Video končí pohledem na mohutného kyklópa, který bude dle všeho hodně nebezpečný.

Vidět můžeme také některé z nových zbraní, včetně útočné pušky, jež pravděpodobně střílí nějaký druh energetických granátů.

"Pod vedením Grigoriho Weavera musí tým odhalit záhady v Outpost 25 a čelit hrozbě, aby zachránil Samanthu Maxis," uvádí tisková zpráva Activisionu.

Mapa Firebase Z bude dostupná od 4. 2. letošního roku všem, kteří vlastní Call of Duty: Black Ops Cold War na počítačích nebo konzolích. V rámci bezplatné aktualizace se dostane i na mapy Prop Hunt a Endurance pro 40 hráčů, stejně tak na mapu Express. Tu můžete znát z Black Ops 2 (kde byla hodně oblíbená) a nabídne potyčky pro dva týmy po šesti hráčích (6 vs. 6).

Call of Duty: Black Ops Cold War vyšlo na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.