Počáteční problémy remasteru druhého Diabla, včetně problémů s online připojením, se postupně zlepšuje. Vývojáři mají konečně čas a chystají první velkou aktualizaci, která by měla hru konečně vylepšit.

Patch 2.3 dorazí na začátku prosince. PC hráči se mohou těšit na možnost používat více dovedností, kterou umožní nový panel skillů. Hráči se po aktualizaci mohou těšit na rychlé a pohodlné používání dovedností. To samozřejmě vítají a těší se na update.

Na konzole (na PC je od začátku) dorazí škálování obtížnosti v režimu offline, bude mít 8 úrovní. Díky tomu si budete moci kupříkladu nastavit, aby příšery byly v singleplayeru stejně náročné jako pro čtyři hráče. Tím získáte lepší odměny, které za to riziko stojí.

Do menu na PC a konzolích budou přidány zvukové signály pro lepší přístupnost. Na PC zase budete moci využívat DLSS od Nvidie na kompatibilních grafických kartách.

V neposlední řadě bude vzkříšen Public Test Realm pro testování nových funkcí hry. Tak snad se Diablo 2: Resurrected konečně vydá správným směrem a bude důstojně reprezentovat nadále hodně populární původní druhý díl.