Blizzard v souvislosti s celosvětovou pandemií koronaviru mění plány. Americká společnost byla nucena zrušit letošní BlizzCon. Místo něho ale oznámila BlizzConline. Speciální online událost v duchu BlizzConu se uskuteční začátkem příštího roku a pravděpodobně nás seznámí s připravovanými hrami i expanzemi do již vydaných titulů.

BlizzConline se bude konat od 19. do 20. února/februára 2021. Bohužel nemáme k dispozici podrobnosti, ale víme, že Blizzard má ve vývoji několik her, mimo jiné očekávané tituly Overwatch 2 a Diablo 4. Dá se očekávat, že právě na ně se na začátku nadcházejícího roku zaměří.

Kromě novinek je v plánu do celého BlizzConline zapojit fanoušky prostřednictvím Community Showcase se soutěžemi a přehlídkou cosplayerů, umělců a tvůrců obsahu. Zájemci budou moci poslat videa, na kterých vystupují, zpívají, tančí apod. To je poněkud zvláštní a nedokážu si úplně představit, co má zpívání a tančení společného s Blizzardem. Každopádně, je fajn, že se BlizzCon v příštím roce vrátí, i když v trochu jiné podobě.

Přečtěte si také: Blizzard uznal chybu. Hrdinové v Overwatch 2 budou volní

Připomeňme, že na konci loňského roku v rámci BlizzConu 2019 byly oznámeny hry Diablo IV, World of Warcraft: Shadowlands nebo Overwatch 2.