Náznaky podivností byly už v původním příběhu Atomic Heart. Pokud toužíte po dalších, tak je dostanete v druhém dodatečném balíčku. Trapped in Limbo bylo blíže představeno v minutovém gameplay traileru a zavede hráče do hodně divného prostředí, které vypadá jako z pohádky pro děti.

Limbo bylo už v původní hře, ale nebylo až tak divné. Teď je to celý podivný a pestrý svět, kde budete odhalovat nové záhady, překonávat výzvy a bojovat, abyste našli cestu ven. Budete se muset vypořádat s nejrůznějšími nepřáteli vyzbrojenými podivuhodně vypadajícími zbraněmi. V jedné části se dokonce převtělíte do vraždící husy.

Abyste odemkli nové schopnosti a zbraně, tak musíte sbírat jablka, zatímco sbíráním zlatých mincí odemknete sedm nových unikátních skinů. Jinak navazuje na příběh bezprostředně po konci hlavní hry, ale pokračuje jiným koncem, než na který navazovalo Annihilation Instinct DLC.

Trapped in Limbo DLC vyjde 6. 2. 2024 pro všechny verze Atomic Heart. Balíček je součástí Atomic Passu a edic Gold a Premium.

V roce 2024 dojde na další dva balíčky. Dle všeho budou pokračovat v příběhu a přinesou nové zbraně a herní mechanismy.

Atomic Heart je dostupný pro PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One. Hra je v Game Passu.