Assassin's Creed vtrhne do Watch Dogs: Legion. Nový trailer ukazuje novou hratelnou hrdinku. Jde o členku Bratrstva, asasínku Darcy, která se bude plížit futuristickým Londýnem a zabíjet nic netušící strážné svou skrytou čepelí.

Darcy bude dostupná pro majitele Season Passu hry Watch Dogs: Legion v singleplayeru i online. Do hackerské akce se dostane 24. 8. letošního roku. Ostatní hráči se mohou těšit na obsah zdarma v podobě dvou příběhových misí, nového PvP režimu a samostatného zombie módu s názvem Watch Dogs: Legion of the Dead. Ten podporuje spolupráci až čtyř hráčů v boji proti nemrtvým. Je důležitá správa zdrojů, shromažďování zdrojů a taktika, abyste unikli ze zamořeného Londýna.

Příchod Darcy neznamená, že se Watch Dogs a Assassin's Creed odehrávají ve stejném světě. Má jít pouze o crossover. Ostatně, Darcy se v žádném Assassin's Creed neobjevila. Ubisoft ji popisuje jako futuristickou asasínku působící v Londýně.

Další týden se hráči mohou těšit na PvP režim Extraction. Současně se objeví také Resistance Mode, což je nová, vyšší úroveň obtížnosti příběhové kampaně. Ta mimo jiné vypíná systém rychlého cestování a všichni nepřátele, na něž narazíte, jsou elitní.