Hackerská akce Watch Dogs Legion obdrží nový příběh se známými postavami v rámci expanze Bloodline. Ubisoft se rozhodl zaměřit na setkání po letech a připravil příběhovou časovou osu odehrávající se před hlavními událostmi hry.

Aiden Pearce, hlavní hrdina prvních Watch Dogs, opouští Chicago a míří do Londýna, kde se spojí s Wrenchem a jeho synovcem Jacksonem. Aiden se ocitne v konfliktu s mocnou vojenskou korporací a ocitne se ve střetu s navrátivším členem DedSec s nepřátelskými úmysly. Aiden se musí spolehnout na své instinkty a zkušenosti, aby se zorientoval v nepřátelském městě, pokusil se přelstít své nepřátele a udržel svou rodinu naživu.

Přečtěte si také: Watch Dogs původně pokračováním Drivera, kreativita hráčů je pro EA důležitá

Jaký úkol na Aidena čeká? Podle dostupných informací musí Aiden v Londýně najít Wrenche. Kromě charakteristické čepice a kabátu bude Aiden v boji s protivníky (mezi ně patří i zabijáčtí roboti) používat obušek a pistoli. Wrench má k dispozici zase nablýskané kladivo.

Watch Dogs Legion Bloodline vyjde 6. 7. letošního roku a je součástí Season Passu - DLC bylo tedy odloženo, původně bylo slibováno koncem června. Aiden Pearce bude hratelnou postavou, stejně tak Wrench.