V posledních dnech se hodně spekuluje o dalším Assassin's Creed, který má mít kódové označení Rift a zavést hráče do Bagdádu, hlavního města Iráku. Jak ale víme, tak dvě velká kanadská studia Ubisoftu připravuje důležitý projekt, který bude pro budoucnost této série zcela zásadní. Takzvaný Assassin’s Creed Infinity se má stát platformou s různorodými herními zážitky, tedy živou službou, která obsáhne více her a prostředí.

Novinář a insider Jeff Grubb teď přišel s informací, že jedním z prostředí Assassin’s Creed Infinity bude dlouho žádané Japonsko. Prý má být tohle RPG dobrodružství v otevřeném světě a velikostí se podobat posledním hrám série, na rozdíl od chystaného Riftu, který bude menší a klást důraz na stealth.

Grubb se měl vše dozvědět od zdroje, s kterým má dobré zkušenosti. Tedy od člověka, jenž mu dříve prozradil správné informace. Připomeňme, že dříve se mluvilo o dalších historických epochách v Infinity, například okupování Francie nebo Čína v 17. století.

Japonsko si fanoušci Assassin’s Creed přejí už opravdu dlouho. Je možné, že Ubisoft si na něj vzpomněl poté, co viděl úspěch Ghost of Tsushima, samurajské akce od Sony.

Chytřejší budeme v září, kdy se koná Ubisoft Forward Showcase a francouzská společnost odhalí budoucnost Assassin's Creed. Mezitím se můžete podívat, jak by takové Assassin’s Creed v Japonsku mohlo vypadat. Tohle je fanouškovská představa vytvořená v Unreal Enginu 5: