Podívejte se na 85 minut z hraní nové akční adventury od tvůrců Assassin's Creed Odyssey ze studia Ubisoft Québec. Video odhaluje podstatnou část hry a ukazuje krom jiného průzkum barevného světa, souboje, spoustu hádanek k řešení a smysl pro humor.

Titul Immortals: Fenyx Rising byl původně oznámen loni v létě pod názvem Gods & Monsters. Rok a několik měsíců poté se s projektem setkáváme znovu, tentokrát je ale temnější a přináší příběh zapomenutého hrdiny. Ten musí zachránit řecké bohy před kletbou a bojovat s mytologickými příšerami. Utkáte se například s kyklopy, medúzami, titány či minotaury. Postupem hrou využijete ikonické síly bohů a bájných hrdinů. Například Achillův meč a Daidalova křídla. Jenom tak budete schopni porazit Týfóna.

Immortals: Fenyx Rising vyjde 3. 12. letošního roku na Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch a PC přes Uplay a Epic Games Store. Ve hře budou české titulky. Když si koupíte PS4 nebo Xbox One verzi, tak budete moci bezplatně vylepšit hru na PS5 nebo Xbox Series X. V případě hry na Blu-ray disku je nutné vložit disk do mechaniky konzole.