Fallout 76poslední šanci zaujmout. Po katastrofickém startu a četných problémech a chyb se vývojáři rozhodli zlepšit zážitek. Od nadcházející hlavní expanze Wastelanders si všichni hodně slibují. Pokud vás zajímá, jak Fallout 76 dopadne, tak Bethesda o víkendu na PAX East důležitou aktualizaci prezentovat a nabídka 17 minut z hraní.

Bezplatná aktualizace Wastelanders do hry přinese nový hlavní úkol a vylepší původní mise. Při dobrodružství hráči odhalí tajemství Západní Virginie, a to v doprovodu přátel, případně sami. Připravena bude celá řada nových misí, nové lokace k průzkumu a boj s novými nepřáteli.

Hlavní novinkou Wastelanders jsou ale NPC postavy. Ty budou součástí nových i starých misí a na jejich přítomnost se váže nový systém dialogů. Ten vám dá určitou svobodu volby skrz různé odpovědi v rozhovorech s vašimi spojenci, frakcemi a dalšími obyvateli post-apokalyptické pustiny. Dle Bethesdy máme mít na paměti, že slova mohou být mnohdy silnější, než meč. V rozhovorech můžete přimět neutrálně postavenou frakci, aby se stala vaším spojencem, najít alternativní řešení nebo si vybudovat pověst osadníka či lupiče.

Dialogy budou k dispozici u celé řady postav. Jednou z možností dokonce bude někoho přesvědčit, aby vám dal svou zbraň, stejně tak se můžete zklidnit napjatou situaci.

Update Wastelanders bude pro všechny majitele hry Fallout 76 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One dostupný od 7. 4. 2020. Pokud Fallout 76 máte, tak do zítřejšího večera získáte při hraní dvojnásobné množství zkušenostních bodů.