Příznivci série Call of Duty mají žně. Po možnosti vyzkoušet si multiplayer Cold War přichází možnost vyzkoušet si zombie mód, a to na celý týden na počítačích i konzolích PlayStation a Xbox. Nedávno o této akci unikla informace z Microsoft Store, nyní vše posvětil Activision.

Vydavatel oznámil, že zombíci budou zdarma k vyzkoušení od 14. do 21. 1. 2021. Každý zájemce si bude moci mód vyzkoušet - stačí si přes Battle.net, PlayStation Store nebo Xbox Store stáhnout Zombies Free Access.

Zkušební verze zahrnuje přepracovanou mapu Die Maschine, kterou můžete znát z Call of Duty: World at War z roku 2008. Jednalo se o vůbec první díl série, kde se zombíci objevili. Na této mapě budou až čtyři přeživší čelit hordám nepřátel.

Abyste se náhodou nezačali nudit, k vyzkoušení bude ještě režim Cranked, ve kterém pro změnu půjde o rychlé zabíjení, protože vám utíká čas. Pokud nebudete nemrtvé kosit jak na běžícím páse a časovač klesne na nulu, jste mrtví.

Hráči na PlayStationu 4 a PS5 budou mít k dispozici ještě Onslaught mód, který dovolí hrát s dalším hráčem a ve dvou se ve vlnách postavit nemrtvým nepřátelům.

Jakýkoli pokrok, který v bezplatné verzi uděláte, se přenese do plné verze v případě, že se rozhodnete si hru koupit.