Epic Games Store rozdává další hru. V obchodě si můžete vyzvednou logickou hru Train Valley 2, ve které budujete sále větší a složitější železniční síť a vedete svou železniční společnost z dob průmyslové revoluce do budoucnosti. To vyžaduje, abyste se starali o potřeby měst a továren.

Train Valley 2 má velmi kladné uživatelské hodnocení a obsahuje české titulky. Na vyzvednutí hry máte čas do čtvrtka 20. 7. 2023. Jinak stojí 320 Kč. Potom ji mají nahradit The Elder Scrolls Online a Murder by Numbers.

Rychlý souhrn hry Train Valley 2:

Jedinečná kombinace mikro managementu, budovatelské strategie a logických her, ve které budete řídit vlastní firmu, která musí pomáhat své místní komunitě.

Editor úrovní - vyzkoušejte si 1500+ úrovní, které již vyrobili ostatní hráči, anebo si zkuste vyrobit vlastní pomocí Steam Workshop.

Nový vzhled - Díky jedinečné grafice založené na estetice low-poly představuje Train Valley 2 nádhernou podívanou, která vás pohltí.

Obrovský výběr vlaků - 18 modelů lokomotiv, které si můžete odemknout, a více než 45 druhů vagonů – je na vás, aby vše běhalo co možná nejefektivněji a nejekonomičtěji, zatímco svět kolem vás bude mít čím dál vyšší nároky!