Epic Games Store začal rozdávat tajemné hry. První je Death Stranding. Netradiční akční adventuru od Hidea Kojimy si můžete vyzvednout do 25. 5. letošního roku a přidat do své knihovničky. Pak bude nahrazena jiným tajemným titulem.

Jde o standardní verzi, ne modernější Director's Cut. Přesto může některým z vás udělat radost. I když Death Stranding byl rozdáván po dobu 24 hodin o Vánocích. Hra obsahuje české titulky.

„V blízké budoucnosti otřásly zeměkoulí záhadné exploze, které spustily sérii nadpřirozených událostí známých jako Příliv smrti. Zatímco krajinu zaplavují bytosti z jiného světa a masové vyhubení se zdá nevyhnutelné, vydává se Sam Porter Bridges na cestu napříč bezútěšnou pustinou, aby lidstvo zachránil před hrozícím zničením,“ dočteme se v popisku Death Stranding.

Knihovnu na Steamu si zase můžete obohatit o původní Metro: Last Light. Postapokalyptická akce od ukrajinského studia 4A Games oslavuje 10. narozeniny (dnes od 19:00). Tato nabídka bude aktivní do 25. 5. 2023.

I Metro: Last Light obsahuje české titulky. Vypráví příběh z roku 2023.

„V tunelech metra pod ruinami postapokalyptické Moskvy jsou zbytky lidstva obléhány smrtelnými hrozbami zvenku – a zevnitř. Katakombami pod pustinou povrchu se plíží mutanti a loví i na otrávené obloze. Avšak místo aby se městské stanice Metra sjednotily, bojují o neomezenou moc nad zařízením soudného dne z vojenského podzemí D6. Schyluje se k občanské válce, která může navždy vymazat lidstvo z povrchu země. Jsi Arťom, tíží tě pocit viny a zároveň tě pohání naděje, protože máš v rukou klíč k našemu přežití – poslední světlo v naší nejtemnější hodině…“ popisuje vydavatel Metro: Last Light.