Společnost Ubisoft po problémech z předešlých týdnů konečně spustila Watch Dogs Legion Online pro počítače - konzole PlayStation a Xbox se dočkaly 9. 3. Kooperační režim do PC verze hackerské akce přinesl patch 3.22, který má 14,4 GB a kromě toho opravil různé chyby.

Po nainstalování nejnovější aktualizace byste se neměli setkat s obrazovkou s nekonečným načítáním. Pokud máte zapnutý ray-tracing, tak by se mělo světlo od různých objektů správně odrážet. Také byl vylepšen výkon při DirectX 12 a celkově optimalizace s grafickými kartami AMD a povoleným ray-tracingem.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077: Podrobnosti o důležitém patchi 1.2

Watch Dogs Legion Online mělo být původně dostupné od konce minulého roku, bylo ale odloženo na začátek toho letošního.

V současné době není multiplayer plnohodnotný. 23. 3. budou všechny verze obohaceny o režim Tactical Ops.

Co multiplayer nabízí? Můžete si vytvořit svého vlastního hackera a pustit se s ním do prozkoumávání Londýna a plnění úkolů s dalšími třemi hráči. Můžete krást data, bránit se před drony a provádět spoustu dalších aktivit, které znáte ze singleplayeru. Hlavním lákadlem jsou PvP bitvy a kooperativní mise. Zejména potom soutěžení s ostatními hráči v malých arénách Spider-Bot určených až pro 8 hackerů. Jde vlastně o standardní PvP deathmatch.