Zahrát si izometrické Grand Theft Auto z druhé strany, tedy z pohledu policistů, zní lákavě. Není tak divu, že do ulic Averno City se těší značné množství hráčů. Bohužel za měsíc do služby nenastoupí. Vývojáři policejního sandboxu The Precinct potřebují více času.

„Původní datum vydání bylo naplánováno na 15. 8., ale učinili jsme těžké, ale nezbytné rozhodnutí odložit vydání na podzim 2024,“ dočteme se v příspěvku. Tvůrci se omlouvají za zpoždění. Rozhodnutí nebrali na lehkou váhu. Nicméně, takto komplexní hru vytváří pětičlenný tým, který se musí vypořádat se všemi překážkami. Cílem vždy bylo a je vytvořit co nejlepší verzi.

„Chceme přinést pohlcující a poutavý herní zážitek v nejvyšší možné kvalitě, kterou naše zdroje umožňují,“ vysvětlují. Odklad jim umožní doladit hratelnost, opravit všechny zbývající chyby a postarat se o bezproblémový herní zážitek. „Jsme nesmírně vděční za vaši trpělivost, neutuchající podporu a nadšení,“ dodávají.

Ve hře The Precinct se stanete policistou. Vaším úkolem bude udržovat pořádek v Averno City, rozlehlé metropoli kypící životem a intrikami. Od rutinních dopravních přestupech až po kriminální vyšetřování s vysokými sázkami – každé rozhodnutí ovlivní osud města a jeho obyvatel. Píše se totiž rok 1983 a městu vládnou gangy.

Titul je popisován jako neonově-noirový akční policejní sandbox, ve kterém si užijete bohatou hratelnost, včetně bankovních loupeží, pouličních závodů a drogových obchodů. Současně je hra milostným dopisem klasickým policejním filmům.

The Precinct vyjde během podzimu 2024 na PC, Xbox Series X|S a PlayStation 5.