Pro Farming Simulator 22 vyšel dodatečný balíček Pumps n' Hoses, který rozšiřuje vaše zemědělské možnosti v tomto oblíbeném simulátoru. Díky balíčku můžete modernizovat svůj provoz pomocí rozvodných systémů, separace mrvy a konfigurovatelných bioplynových stanic.

Celkem zde najdete více než 30 položek od nizozemského výrobce SCHOUTEN, německého specialisty na skladování oceli Stallkamp a výrobce bioplynových technologií BVL, které do hry Farming Simulator 22 přinášejí nové herní prvky.

„Zaveďte na své farmě rozvodné systémy! Když k traktoru místo těžkých nádrží na mrvu připojíte vlečné hadice různých délek a ultralehké vlečné vstřikovače, ochráníte tak půdu a zajistíte hnojení polí – s pohodlím a vysokým výkonem mobilních čerpacích jednotek, jako jsou čerpací vozy a v blízkosti umístěné čerpací přívěsy. V případě potřeby kombinujte hadice, které se rozprostřou na stovky metrů a pokryjí vaše pole pro efektivní hnojení. Také nezapomeňte zlepšit podmínky pro čerpání pomocí přídavných nádrží na vodu a kompresorů,“ uvádí tisková zpráva.

Pumps n' Hoses DLC stojí 17,99 eur na Steamu, 540 Kč na Epic Games Store, 476 Kč na PS Store a 519 Kč na Xbox Store.

Ještě obrázky z nového obsahu: