Pro malé i velké hráče je tady nové dobrodružství Spongeboba v kalhotách. Po úspěšném remaku SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom, jenž vyšel v roce 2020, přichází 3D plošinovka SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Ve hře budou Spongebob a Patrik procházet portály do Světa přání plného rytířů, kovbojů, pirátů a prehistorických šneků. Tady budou bojovat o život a o záchranu samotného vesmíru.

„Ampulka magického bublinkového mýdla je SpongeBobovi a Patrickovi darována záhadnou věštkyní Kassandrou. Co by se asi tak mohlo stát? Než se nadáli, tak zabublinkovali příliš přání, a co se nejprve zdálo jako neškodná zábava se zvrtne do kosmické katastrofy,“ přibližuje tisková zpráva.

„Samotná vlákna reality se rozpletou a všude se pootvírají magické Světy Přání. Zatímco jsou SpongeBobovi přátele vcucnutí do těchto zvláštních světů, musí se vaše oblíbená houbička obléct do různých převleků, projít Světy Přání a přivést své přátele zpět a obnovit Zátiší Bikin. Buďte však ve střehu! Kassandra nemusí být tak dobrým pomocníkem, jak o sobě tvrdí.“

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake vyšel 31. 1. 2023 na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch ve standartní a speciální BFF edici. Na PS5 a Xboxu Series X/S funguje hra ve zpětné kompatibilitě.