Detektivní adventura Agatha Christie – Murder on the Orient Express v rámci Gamescomu obdržela nový trailer. Hra láká na ponoření se do nejslavnějšího detektivního příběhu, ve kterém se pustíte do závodu s časem s cílem odhalit vraha ve vlaku Orient express.

„Objev modernizovanou, přepracovanou verzi klasiky od Agathy Christie. Hra Murder on the Orient Express je zasazena do roku 2023 a klasický příběh v ní ožívá způsobem, který překvapí i ty nejzapálenější fanoušky. Díky obohacení původního příběhu o zcela nové prvky si můžeš vychutnat záhadu a napětí jako nikdy předtím a prožít jeden z nejslavnějších případů Hercula Poirota z nečekané perspektivy,“ uvádějí vývojáři.

V Orient expresu byl spáchán zločin. Vraždu se pokusí objasnit Hercule Poirot, který je během této cesty obklopen skupinou svérázných postav. Každý je podezřelý a má svá tajemství i motiv. Vyřešit tuto záhadu nebude snadné. „V příběhu plném nečekaných zvratů budeš muset naplno využít svou šedou kůru mozkovou i detektivní schopnosti, protože jen tak dokážeš odhalit pravdu a vynést ji na světlo.“

Rozšířená adaptace přináší také novou postavu, jmenuje se Joanna Locke, je to také soukromé očko a povedete s ní druhé vyšetřování ve Spojených státech během hratelných flashbacků. V obou případech se můžete těšit na spoustu logických úkolů a hádanek.

Hra vyjde 19. 10. tohoto roku na PC, Nintendo Switch a poslední dvě generace PlayStationu a Xboxu, a to s českými titulky.