Capcom zve hráče k vyzkoušení Street Fighter 6. Demoverzi už dnes mohou stahovat majitelé konzolí PlayStation 5 a PlayStation 4 z PlayStation Store. Hráči na Xboxu Series X/S a PC se dema dočkají 26. 4.

Co demo obsahuje? Umožní vám trénovat s Ryuem a Lukem, ochutnat kampaň pro jednoho hráče a vyzkoušet si sadu nástrojů pro tvorbu avatarů. Toho potom máte mít možnost použít v plné verzi, až v červnu vyjde.

Na singleplayerovou kampaň World Tour se mohou všichni podívat už dnes. Trailer představil zcela novou lokaci v Nayshallu, rozvojové zemi v Asii, a zároveň nabídl pohled na různé další prvky režimu, jako je průzkum, strom dovedností, vedlejší aktivity (například pořizování selfie s NPC), učení se od mistrů, pojídání jídla pro získání bonusů a další.

Důležitým zjištěním je, že své avatary z World Tour budete moci vzít do Battle Hubu a svádět s nimi online bitvy proti avatarům jiných hráčů.

Také byly potvrzeny čtyři bojovníci, kteří se do Street Fighter 6 dostanou v období od podzimu 2023 do jara 2024 v rámci prvního ročníku dodatečného rozšiřování. Je tady úplně nová hrdinka A.K.I. a známější postavy z předešlých dílů: Rashid, Akuma a Ed.

Street Fighter 6 vyjde 2. 6. pro PS5, Xbox Series X/S, PS4 a PC.