Studio Giants Software ještě před Gamescomem vydalo spoustu obrázků, které ukazují pěstování špenátu a novou americkou mapu. Také se dozvídáme o zajímavosti špenátu, která potěší všechny, co chtějí vydělat více peněz.

Hra Farming Simulator 25 přiváží na pole řadu nových strojů, herních prvků, grafických vylepšení, nové mapy a nové plodiny. Vedle pěstování rýže umožní zasít a poté speciálním vybavením sklidit špenát.

„Když budete dostatečně šikovní, můžete za sezónu jednou zasít a dvakrát sklidit. Jaro a léto jsou obdobím špenátu. V březnu nebo dubnu vezmete svůj secí stroj a vysejete asi 10 litrů osiva na hektar a na oplátku se můžete těšit na výnos asi 23 100 litrů. S průměrnou prodejní cenou 660 dolarů za tisíc litrů musíte být připraveni na sklizeň v červnu. Mějte na paměti, že zde potřebujete specializovaný kombajn – OXBO MKB-4TR,“ informují vývojáři.

Pokud nechcete ztrácet čas, můžete špenát sklízet dvakrát za sezónu. Abyste to dokázali, musíte ho zasít hned v březnu, počkat, až dozraje, a sklidit ho začátkem června. Potom budete sledovat, jak znovu roste. Nezapomeňte pořádně hnojit, abyste zvýšili výnos. Druhý růst špenátu není tolik bujný jako první. To vám pomůže lépe sledovat všechna vaše špenátová pole. Druhá sklizeň bude během září až října.

Druhá galerie se zaměřuje na americkou mapu Riverbend Springs. Její název pochází z obrovské klikaté řeky. Synonymem mapy je spousta vody a mezitím mnoho malých potůčků a říček. Je tady také přívoz, který využijete, abyste přepluli řeku. Na mapě narazíte na některé historické budovy a další prvky z dob minulých. Například starý výtah na obilí, papírnu u řeky nebo cihlové budovy, jak se stavěly před sto lety.

Kromě Ameriky se ve Farming Simulatoru 25 podíváme také do Asie a Evropy. Hra vyjde 12. listopadu/novembra letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Už dříve byly potvrzeny české titulky.