Není pochyb o tom, že akční adventura Star Wars Outlaws od studia Massive Entertainment bude jedním z největších lákadel pondělní akce Ubisoft Forward. Koneckonců se můžeme těšit na nové záběry z hraní. Už teď tu ale máme díky zahájení Summer Game Festu kratší sestřih, který funguje jako docela hezký trailer.

Upoutávka nabízí nový pohled na prostředí planet Kijimi či Tatooine nebo na měsíc Toshara a jako už tradičně nemohou chybět dobře známé prvky světa Star Wars. Mezi ně patří drobní Jawové, přenos závodu fathierů známých z filmu Star Wars: Poslední z Jediů nebo plazí dewbackové, na nichž v úvodu speciální edice filmu Star Wars: Nová naděje jezdí imperiální stormtroopeři.

S ohledem na zaměření hry na galaktické podsvětí a přítomnost planety Tatooine pak nesmí chybět ani Jabba a jeho poskok Bib Fortuna. Nejde ale o jediné staré známé, které při hraní Star Wars Outlaws potkáme. Záběr na stůl karetního Sabaccu jen tak mimochodem potvrzuje, že se v novince od Ubisoftu a Massive Entertainment objeví také nejslavnější karbaník a podvodník světa Star Wars, a to šarmantní Lando Calrissian.

I my si přitom můžeme dovolit malé lákadlo na pondělí. Pokud nás nepostihne nějaký bug tolik typický pro produkci Ubisoftu, společně se startem akce Ubisoft Forward bychom vám měli nabídnout také naše dojmy z přibližně 30 minut záběrů z hraní Star Wars Outlaws, jež jsme měli možnost nedávno vidět během novinářské prezentace.

Pokud si předobjednáte některou z dražších edic Star Wars Outlaws ve verzi pro PC, PlayStation 5 nebo Xbox Series X|S, díky prioritnímu přístupu pro majitele těchto edic pro vás platí datum vydání 27. srpna/augusta 2024. Ostatní si musí počkat na 30. srpna/augusta 2024.

Přečtěte si naše další aktuální novinky ze Summer Game Festu.