Je čas si pořádně ušpinit ruce. V novém simulátoru mechanika ale nebudete opravovat rychlé formule, které jsou na začátku traileru k vidění, ani helikoptéry nebo luxusní lodě či letadla, nýbrž zemědělská vozidla a stroje.

Za vývojem Farm Mechanic Simulatoru stojí polská společnost Ultimate Games S.A., kterou můžete znát díky hrám jako Ultimate Fishing Simulator a Deadliest Catch: The Game. Jejich nový simulátor se odehrává z pohledu první osoby a je zaměřen na zážitek pro jednoho hráče. Hlavní část spočívá v opravě vozidel a výměny vadných dílů. Poté je nutné otestovat stroj v terénu a zkontrolovat, zda vše správně funguje.

Vývojáři slibují rozsáhlý seznam nejrůznějších zemědělských vozidel a strojů. Mimo jiné mluví o traktorech, kombajnech, sklápěčích, sekaček a secích strojích. Při opravě bude nutné objednávat potřebné díly a postupem času zdokonalovat svou dílnu a samozřejmě nakupovat vhodné nástroje.

„Ve Farm Mechanic Simulatoru vám nabídneme nový zážitek, který vás pohltí na mnoho hodin. Bude to obzvlášť zajímavý titul pro všechny fanoušky her jako Car Mechanic Simulator a Farming Simulator,“ uvedl v tiskové zprávě Rafał Jelonek, COO ve společnosti Ultimate Games S.A.

Vydání hry je naplánováno na konec příštího roku ve verzích pro PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Přečtěte si také: Farming Simulator 19 obdrží velké alpské rozšíření