Italské studio Milestone pokračuje v oficiálních motokrosových závodech. 11. 3. nadcházejícího roku vyjde již čtvrtý díl na PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam) a Stadia.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 bude reprezentovat sezónu roku 2020 šampionátu Monster Energy Supercross se všemi jedenácti stadiony a sedmnácti dráhami, včetně sedmi variant Salt Lake City.

Kromě toho vývojáři přinášejí zcela novou strukturu kariéry. Ta umožní hráčům začít cestu v Supercross Futures a vyšplhat se po žebříčcích do kategorií 250SX a 450SX, kde budou muset vyzvat profesionální hráče z historie franšízy.

„V tomto novém režimu kariéry je výkon každého jezdce ovlivněn jeho dovednostmi, které je možné vylepšovat prostřednictvím nového systému stromu dovedností. Body pro dovednosti získáte závoděním, účastí na speciálních akcích, absolvováním tréninku a plněním deníku. V něm najdete řadu speciálních cílů, které ukazují, kdo je nejlepší,“ popisují novinku Milestone.

Přečtěte si také: Monster Energy Supercross 3 je kopie svého minulého dílu

Nový Compound, inspirovaný krajinou ostrovů Maine, je místem, kde můžete bez zábran jezdit o samotě, v kooperaci nebo závodit s přáteli na mnoha dostupných tratích. Na ostrově vás čeká spousta výzev a sběratelských předmětů.

Milestone vnadí také na editor tratí a nové možnosti v přizpůsobování kosmetických položek zahrnujících více než 110 oficiálních značek.