Na začátek nového roku oznámil CD Projekt RED první bezplatné DLC pro Cyberpunk 2077. Jak víme z dřívějška, polské studio má v plánu řadu bezplatných a placených dodatečných balíčků po vzoru Zaklínače 3. Ty malé a bezplatné mohou přidat nové zbraně, vozidla, oblečení, kybernetiku nebo vedlejší úkoly, zatímco ty velké placené rozšíří více příběh - přesně jako expanze Srdce z kamene a O víně a krvi pro dobrodružství Geralta z Rivie.

Na podrobnosti o DLC si musíme ještě počkat. Čekání může zkrátit maličkost, které si všimli pozorní hráči. V obytném komplexu, ve kterém se nachází byt V, je opuštěná kočka. Najdete ji tak, že ze svého bytu odbočíte doleva a pak zabočíte doprava. Tady najdete střep, že byste měli nakrmit kočku.

Krmivo pro kočky najdete v Arasaka Industrial Parku, do kterého je možné se rychle přemístit - je také součástí hlavního úkolu s Takemurou. Za bariérou u hlavního vchodu běžte ke značce Stop a po schodech vlevo. Nyní byste měli být u dvojitých dveří, za nimiž čeká ostraha. Tu musíte eliminovat. Poté byste měli vidět krabici od Arasaky a v ní najdete krmivo pro kočky. To je možné najít/koupit také u různých maloobchodníků v Night City.

Po získání krmiva se vraťte do budovy V a dejte jídlo do misky. Chvilku počkejte, případně si zdřímněte a měli byste u misky najít kočku, z níž má obzvlášť Johnny Silverhand velkou radost. Kočku můžete vzít do náruče, bude vaším mazlíčkem a žít s vámi ve vašem bytě - pelech má v koši na prádlo.

Nahoře ve videu se můžete podívat, kde kočku přesně najdete.