Unikátní singleplayerový zážitek Ghostrunner se řadí mezi jedny z největších překvapení uplynulého roku. Hra se setkala s velmi vřelým přijetím a v září letošního roku se podívala na novou generaci konzolí. Společnost 505 Games teď oznamuje plnohodnotný přírůstek v podobě placeného rozšíření s názvem Project_Hel.

Project_Hel vás postaví do role Hel, jednoho z nejzáludnějších bossů původní hry. DLC se zaměřuje na bojově orientovanou postavu a má oslovit nové hráče i veterány. Příběh zahrne šest misí a bude sledovat Hel při sestupu z věže Dharma. Těšit se můžete na nové nepřátele, bosse a šest nových skladeb od elektronického hudebníka Daniela Deluxe.

Původně mělo jít o menší DLC, ale nakonec se rozrostlo do plnohodnotného zážitku. 505 Games plánují také bezplatný kosmetický balíček. Holiday Pack nabídne několik svátečních mečů a odpovídající rukavice, k dispozici bude 7. 12. 2021.

Project_Hel se bude prodávat za 14,99 eur pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch a Amazon Luna.

Připomeňme, že 505 Games před časem oznámili Ghostrunner 2. Ten míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.