Vydavatelská společnost 505 Games oznámila pokračování hry Ghostrunner. Druhý díl rychlé kyberpunkové parkourové akce je ve vývoji pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S ve studiu One More Level, které vytvořilo první díl.

Datum vydání odhaleno nebylo. 505 Games v tiskové zprávě píšou, že společnost zdvojnásobila své investice do pokračování a přispívá na jeho vývoj „počátečním rozpočtem“ ve výši 5 milionů eur.

Přečtěte si také: Ghostrunner dorazí i na novou generaci konzolí

„Máme velkou radost z budoucího příchodu hry Ghostrunner 2. Společně se studiem One More Level vytváříme skutečně pohlcující titul. Tato nová spolupráce posiluje vazby společnosti 505 Games na polském trhu, který je v současnosti jedním z předních v Evropě, co se týče herních produkcí, projektů a talentů. Naším cílem je neustále zlepšovat a rozšiřovat portfolio o produkty, které uspokojí chutě celé komunity,“ uvádí 505 Games v tiskové zprávě.

Původní Ghostrunner vyšel na podzim minulého roku pro PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Prodalo se více než 600 000 kusů a 505 Games před dvěma měsíci odkoupila práva na značku za 5 milionů eur. Koncem letošního roku bude Ghostrunner vylepšen pro PS5 a Xbox Series X/S.