Napněte plachty a zvedněte kotvy! Ubisoft zve všechny hráče do veřejné bety pirátského dobrodružství Skull and Bones, ve kterém se z trosečníka stanete obávaným korzárem.

Veřejná beta proběhne od 8. do 11. 2. na PC, PlayStationu 5 a Xbox Series X/S. Předběžné stažení od 6. 2. V "demoverzi" vám bude umožněno zažít úvod hry se širokou škálou misí v hlavní kampani a řadou vedlejších aktivit spojených s průzkumem otevřeného světa zasazeného do Indického oceánu 17. století. V té době vrcholil zlatý věk pirátství.

Na svůj pokrok potom můžete navázat v plné verzi a pokračovat od 16. 2. v hraní, což se moc často nestává; běžně je pokrok smazán a hráči ve finální verzi začínají od začátku. V betě si můžete odemknout pět exkluzivních odměn, od úprav zbraní a lodí až po společníka Panda Lemur.

„Vstupte do nebezpečného světa Skull and Bones, hrajte podle vlastních pravidel, abyste zbohatli a stali se nejobávanějším pirátským vůdcem. Postavte spoustu různých lodí, uzavírejte spojenectví a zúčastněte se vzrušujících námořních bitev. Ponořte se do pohlcujícího světa, který každou sezónu nabízí nové výzvy a inovace,“ dodává Ubisoft.

Pokud vás zajímá, co na vás po vydání čeká v nových sezónách, tak tomu jsme se věnovali tady.