Ubisoft přichází s pestrobarevnou párty hrou OddBallers, v níž si až šest hráčů může zahrát netradiční a brutální vybíjenou.

„OddBallers á vám umožní vyzvat své přátele a rodinu na souboj v zábavných zápasech inspirovaných vybíjenou a pomocí brutálně neférové taktiky si z nich vystřelit,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Zahrajte si nový druh úderné vybíjené: Uskakujte, blokujte a berte všechno, co můžete svým rádoby nepřátelům hodit do obličeje. A rozdrťte soupeře pomocí elektrických plotů, výbušných nádrží či odpalovačů tenisáků.

Užijte si absurdno: Každá aréna má vlastní pravidla a obsahuje různé frenetické minihry, kde se může stát úplně cokoliv! Od hry na posledního přeživšího přes týmové bitvy po útěk o život v kostýmu kohouta anebo mlácení soupeřů čerstvými rybami.

Vyzvěte kamarády: Prověřte své schopnosti (a přátelství) online nebo lokálně! Hrajte až se čtyřmi hráči ve svém obýváku, anebo zápaste online a soupeřte proti pěti dalším soutěžícím.

Přizpůsobte si hřiště: Od venkovských farem přes města na pobřeží po ostrovní ráje – každé prostředí zahrnuje víc než 20 různých arén a jedinečných miniher, díky kterým si užijete ještě větší zábavu.

Upravte si postavu: Upravte si postavu od hlavy k patě díky stovkám bláznivých obleků, účesů a dalších, abyste byli v aréně nejkrásnější. Můžete si dokonce vybrat oblíbený taneček, kterým budete provokovat padlé soupeře, a přizpůsobit si každou minihru podle svého vkusu!

Hra OddBallers je dostupná pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. V poslední verzi je dostupná fyzicky, i když v krabičce je pouze kód ke stažení digitální verze.

Náplni hry odpovídá také cena: 20 eur, respektive 499 Kč.