Nová hra ze série Tom Clancy's Ghost Recon bude představena dnes večer během živého vysílání, které se uskuteční v rámci 20. výročí značky.

Za 20 let jsme se dočkali více než tuctu her s různým zaměřením. Jedním z nejpopulárnějších dílů je Wildlands z roku 2017, který akční sérii přenesl do otevřeného světa. Na úspěch se snažil navázal Breakpoint z roku 2019, který ale kvůli početným chybám a menšímu množství novinek dopadl méně příznivě.

Při čekání na živý přenos se hojně spekuluje o tom, jaký nový projekt bude. Insideři poukazují na to, že ho má na starost opět studio Ubisoft Paris, kterému pomáhají další týmy francouzského vydavatelského domu.

Údajně se tenhle Ghost Recon vrátí zpět k lineárnějším úrovním. Pokud je to pravda, mohlo by jít o menší náhradu za Splinter Cella, jenž dlouhou dobu odpočívá. Vše má být údajně zasazeno do současného Vietnamu a probíhat z pohledu první osoby.

Tyto domněnky přinesl anonym a přidal obrázek vyzývající k registraci do uzavřeného testování Ghost Recon: Frontline. Později vše smazal, včetně svého účtu na Redditu.

Přenos můžete sledovat od 19:00 našeho času níže ve videu. My vám poté všechny informace přineseme v samostatném článku.