Francouzská vydavatelská společnost si během prezentace Ubisoft Forward našla čas, aby připomněla novinky pro své starší hry. Co na hráče tedy v nadcházejících dnech a týdnech čeká?

GHOST RECON: BREAKPOINT PŘÍŠTÍ TÝDEN POŘÁDÁ SPECIÁLNÍ UDÁLOST A ZÁROVEŇ DO HRY PŘIDÁ AI SPOLUBOJOVNÍKY

Pokud patříte mezi herní vlky samotáře, určitě vám ve hře Ghost Recon: Breakpoint mohli chybět AI parťáci. To se však změní již v tohoto týdne. Fury, Fixit a Vasily vás od 15. 7. budou moci kdykoliv doprovázet na vašich misích. Navíc bude plně ve vaší moci, jak budou vypadat, co budou používat a jaké budou mít schopnosti. S tím vším samozřejmě do hry přichází celá řada nových strategických možností. 

Zároveň si Ubisoft připravil pro tuto hru událost s názvem Resistance. Vy se tak od 16. 7. na dva týdny budete moci pustit do časově omezených misí a získat tak některou z exkluzivních odměn.

CO ZNAMENÁ PŘEMNOŽENÍ GUMOVÝCH KACHNIČEK V TOM CLANCY’S THE DIVISION 2

Možná jste si všimli, že v The Division 2 se v hlavním městě USA nepřirozeně rozmnožily gumové kachničky. Ubisoft se konečně rozhodl vysvětlit, proč tomu tak je. První kachničku totiž původně jeden z umělců vytvořil, zvětšil a umístil na místo, na kterém bylo potřeba něco dodělat. Ostatním vývojářům se tento způsob zalíbil, rozhodli se vzdát hold této obrovské kachně vytvořením spousty jejich zmenšenin a ukrýt je různě po světě. Pro všechny bojovníky Divize má připomínat to, že i v tomto krutém světě je pořád za co bojovat. Byli jsme také ujištěni, že se stále nenašly všechny kachničky, máte tedy stále šanci nalézt tu svou.

ŠESTÁ SEZÓNA TRIALS RISING PŘINESE DO HRY ZPĚT LEGENDÁRNÍ GIGATRACK

Poslední sezóna motorkářského Trials Rising přichází do hry již 16. 7. a nese název Journey of Trials. Největší novinkou je návrat nejdelší tratě v historii série, kterou možná znáte pod jménem Gigatrack. Můžete se však těšit i na řadu nových kustomizačních prvků a jezdců, mezi které patří i oblíbená Bábi Helen, z loňského traileru na hru Watch Dogs Legion. Jízdní garáž doplní speciální bicykl s gigantickým předním kolem.

ZAŽIJTE LETNÍ HOLLYWOOD V THE CREW 2

Na akci Ubisoft Forward se také připomnělo závodní The Crew 2, které již před několika dny přineslo letní aktualizaci. O té jsme vás ale také již informovali, pro bližší informace se můžete podívat na předchozí článek.